Triathlon Workum

Cross Duathlon

HOME INFORMATIE INSCHRIJVEN ROUTES UITSLAGEN FOTO'S CONTACT


Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de 7de editie.

Vroegboekkorting: tot 1 april inschrijfprijs €20,-
Vanaf 1 april: inschrijfprijs €22,50
Kidstriathlon: €5,00

Het is dit jaar tevens de mogelijk om als team mee te doen (zwemmer, fietser, loper). Een team bestaat uit minimaal 2 personen. 1 van de teamleden schrijft zich in. Stuur daarna een mail naar triathlonworkum@gmail.com met de namen van de overige teamleden en de teamnaam.

HIER INSCHRIJVEN 

https://registration.mylaps.com/triathlon-workum/

Wanneer je gaat deelnemen aan de Sudwest Fryslan Triathlon Cup (3W's), dan is het belangrijk dat je je bij iedere triathlon gaat inschrijven. 

De start is om 16:30 uur bij het bedrijf de Workum Watersport

Afhalen startpakket
Een ieder dient op de dag van de triathlon zijn startpakket op vertoon van de identiteitsbewijs op te halen bij de inschrijfpost (achter Actionplein) tussen 15.00 en 16.00 uur.
Het startpakket bestaat uit:
- startnummer
- chip
- badmuts

Annuleren
Afmeldingen kosten ons als organisatie veel werk. Vandaar dat wij de volgende regeling hanteren: afmelden voor 31 juli is volledig kosteloos. In de periode tussen 1 augustus tot en met 20 augustus krijgt de deelnemer 50% van het inschrijfgeld terug. Na 20 augustus kan er geen aanspraak meer worden gedaan op het inschrijfgeld.
 
Wijzigingen/informatie
Voor het opgeven van een wijziging naar aanleiding van de aanmelding of voor het inwinnen van informatie over de aanmelding, kan je een mail sturen naar triathlonworkum@gmail.com
2019 Makke troch Roelof Fopma.nl